POST

Den Grønne Vicevært

Din Virkelig Personlig Vicevært

Ordet "viceværten" kommer i den græske gud, Janus. Han var keeperen og beskytter fra slottet fra guderne. Kun Zeus var mere stærkt effektivt end Janus. Selv ordet "kontoførende" indebærer nogen, der er blevet betroet sammen med pleje af værdifulde ting eller livet for andre mennesker. Uanset den sandhed, at Vicevært tjenester vises den sidste af dine overvejelser for enhver Grøn skabe, kan rengøring muligvis blandt de mest kritiske indledende foranstaltninger til at få en grøn virksomhed. Sandheden er, er det tvivlsomt, at en grøn lille virksomhed kan ærligt sige, det virkelig er grøn med en ukvalificeret rengøringsservice.

A "Green Business" primært betyder en sundere virksomhed. En af de mest gavnlige udgangspunkter for en grøn lille virksomhed er normalt at styrke den indendørs luftkvalitet fra anlægget. Indeklima af høj kvalitet er en usynlig, men virkelig alvorlig udfordring på arbejdspladsen. Det kan være næsten giftig når adresseløse. Blandingen af ​​pesticider, skimmelsporer, støv, der indeholder en utrolig blanding af forurenende stoffer kombinere med dampe fra maling, lim, og gulvtæppet kunne være skadelig og endda dødbringende. På sit værre, det bliver til Sick Udvikling Syndrome.

Den Vicevært tjeneste i øjeblikket i placering vil hjælpe eller hindre den grønne værdi af en virksomhed, og det er virkelig en af ​​de første områder til at løse som en aspirerende Grøn lille virksomhed. Den Grønne certificeret Vicevært service er mest sandsynligt den ideelle valg for enhver virksomhed beskæftiger internt eller outsourcede Pedelarbejde tjenester. Dette tyder på, at arbejderne er uddannet og certificeret, og at grønne løsninger er par til deres integrerede løsninger.

Vær på vagt over selvstændige forfremmet Grønne etiketter, logoer og krav. Mange Janitorial tjenester er villige til at kortslutte processen og fremsætte krav, der ikke kan valideres undtagen ved deres helt egne krav. Det er ikke ualmindeligt, at en vedligeholdelsesservice for at købe en række grønne varer og erklærer, at de er grønne. Grøn rengøring vil ikke er tilgængelige i en flaske. Rengøringen Systemet skifter sammen med elementet. Forståelse "Dwell Time," Grøn sanitet og ordentlige værktøjer kræver en genopdragelse af selv disse grundlæggende opgaver.

Den Grønne Clean Instituttet opfordrer alle virksomheder til at placering en grøn certificering klausul i alle RFP'er og kontrakt for Vicevært tjenester. Det kræver løsningerne for at bevise deres grønne værd ved en uafhængig kilde som alternativ til et let-købte grafik, der blev bogført omkring websiden. Den Grønne Supply Chain teori beder Grønne organisationer til at udnytte fortrinsret middel mod Green certificerede virksomheder.

Flere og meget mere Vicevært tjenester er nu kvalificeret som Green Clean certificerede virksomheder, og dette kan være en tendens, der skal fremmes. Selskaber fremme denne indsats ved at kræve sælgere af produkter og tjenester til at blive Grøn certificeret af en ting meget mere end en selvhævdelse eller måske en hjemmeside-opnåede logo.

I det lange løb, den grønne forretning ekstra fordele fra langt bedre indeklima god kvalitet, der bogstaveligt talt øger den produktive eller arbejderne, nedskæringer syg tid, og kunne udrydde yderligere retssager fra syge arbejdere. Som med en hel miljømæssige muligheder den tid og indsats, der produceres nu til "Go Green" har stor tilbagebetalingstid fremadrettet. Hver eneste organisation skal overveje deres beslutning om Janitorial tjenester som helt sikkert en af ​​de indledende og vitale opgaver for enhver grøn virksomhed operation.

I dag har swimming pool ejere ikke afsætte en masse tid på at bekymre om renholdelse af deres swimmingpool plus den tid, de har til at tilbringe i at holde det pænt og helt fri for snavs og skidt. Blandt de forrygende nyskabelser i øjeblikket er høj klasse pool leverancer, der er meget mere specielt navngivet pool rengøring forsyninger. De gør vores funktion lettere med hensyn til at holde vores investeringer (swimmingpool) på sit bedste tilstand ligesom den allerførste dag, det blev installeret. Et par af disse pool rengøring udstyr er pool tomrum, filtre, skimmere, pumper, kemiske forbindelser i tillæg til en masse meget mere.


Pool rengøringsmateriel er beskrevet ovenfor, er blot et par af de langt mere kendte plus de mest nødvendige dem. Der er også disse, som du kan bruge på og godt at have, når du kan have en lille smule ekstra tilføjede dollars, og hvis du tror, ​​at de er vigtigt for dig. Disse er blade river, bejdse viskelædere, der er vidunderligt for pletter, der klæber til væggene i pool, pool skimme værktøjer til skimming af snavs, aluminium pool bøjler, hjørne pensler, der er særligt skabt til hjørnerne af dig, at tilfældigvis være svært at børst arbejder med en typisk børste, saltvand chlorinators som er gode til at fjerne dem bundet klor, i tillæg til en masse yderligere. I tilfælde af at du søger at få en pulje forsyning, som du vil simpelthen især brug for én ting, du er i stand til at betale et besøg til din regionale pulje detailhandlere eller forhandlere, og de kan hjælpe dig med puljen bestemme, at du søger efter og hvad fineste for dig.